REFERANSER
"Både innhold og form i Britt Maris kurs er meget gode. Jeg anbefaler henne både som samarbeidspartner og kunnskapsformidler."

Mariann Skaug, SI
REFERANSER
"Britt Mari er en dyktig og inspirerende formidler av sine metoder til ansatte. Metoder/verktøy som benyttes gir en bevisstgjøring på egen helse og hvordan disse metoder kan benyttes i så vel arbeidsliv som privatliv."

Liv Liland, Seksjonsleder NRK Lisensavdelingen
REFERANSER
"Jeg har god erfaring med å henvise mine pasienter videre til oppmerksomhetstrening hos Nysikt. Dette gjelder spesielt mennesker med stresslidelser, men jeg anbefaler kursene like mye til alle som opplever at de har en hektisk hverdag, og som gjennom kursene får verktøy til å forebygge stress."

Nina Skogseth, Naprapat
REFERANSER
"Pasientene har blant annet fått bedre innsikt i hvordan de selv kan redusere muskelspenninger i kroppen gjennom puste- og avspenningsøvelser som de lærte seg på kurset."

Jan Danielsen, Manuell terapeut
REFERANSER
"Britt Mari Åkenes er en inspirerende og dyktig kursleder. Jeg anbefaler mindfulness og Britt Mari til private og andre bedrifter."

Leni Bang,
Helse & Sikkerhet BA

Hanne Sætran

Uttalelse 5 mnd etter gjennomført kurs i Oppmerksomhetstrening/Stressmestring: 

”Kurset ga meg innblikk i ”pustens og tankenes verden” og hvordan kroppen blir påvirket ut fra måten vi gjør dette på.

Fokus rundt tema oppmerksomhet i kurset gjorde meg mer oppmerksom på å se situasjonen ”akkurat nå”, hvordan vi tenker om alt vi burde/skal gjøre istedenfor å fokusere på det som skjer nå og verdien av det å klare leve akkurat nå.
I tillegg lærte jeg teknikker for avspenning som enkelt kan benyttes til daglig – når som helst og hvor som helst.

Kurset ble gjennomført over litt tid og øvelsene repetert jevnlig, noe som gjør at jeg klarer å komme på øvelsene litt mer inn det daglige.”

Hanne Sætran
07.09.11