REFERANSER
"Britt Mari Åkenes er en inspirerende og dyktig kursleder. Jeg anbefaler mindfulness og Britt Mari til private og andre bedrifter."

Leni Bang,
Helse & Sikkerhet BA
REFERANSER
"Pasientene har blant annet fått bedre innsikt i hvordan de selv kan redusere muskelspenninger i kroppen gjennom puste- og avspenningsøvelser som de lærte seg på kurset."

Jan Danielsen, Manuell terapeut
REFERANSER
"Både innhold og form i Britt Maris kurs er meget gode. Jeg anbefaler henne både som samarbeidspartner og kunnskapsformidler."

Mariann Skaug, SI
REFERANSER
"Britt Mari er en dyktig og inspirerende formidler av sine metoder til ansatte. Metoder/verktøy som benyttes gir en bevisstgjøring på egen helse og hvordan disse metoder kan benyttes i så vel arbeidsliv som privatliv."

Liv Liland, Seksjonsleder NRK Lisensavdelingen
REFERANSER
"Jeg har god erfaring med å henvise mine pasienter videre til oppmerksomhetstrening hos Nysikt. Dette gjelder spesielt mennesker med stresslidelser, men jeg anbefaler kursene like mye til alle som opplever at de har en hektisk hverdag, og som gjennom kursene får verktøy til å forebygge stress."

Nina Skogseth, Naprapat

Lisbeth Norderhaug Olsen

Uttalelse vedr deltakelse på Oppmerksomhetstrening/Stressmestringskurs hos Britt Mari Åkenes (1,5 år etter kursdeltagelse – bruker metoden fortsatt):

Oppmerksomhetstrening er genialt enkelt å bruke og fantastisk effektivt når man trenger å takle stresstopper eller hente litt ekstra energi i hverdagen. Jeg er ikke flink til å trene teknikkene daglig, men tar dem fram ved behov.

Det er spesielt tre  øvelser jeg bruker:

1.      Være her og nå (der stress ikke kan være!)/gjøre noe dagligdags med full oppmerksomhet
2.      SOAL = Stopp, Observer, Analyser og La det fare og
3.      Pustankeret.

Disse 3 øvelsene tar det hverken lang tid eller trening å bruke.

Kroppscanning og meditasjon tar litt mer tid, men er også enkle å bruke. Disse synes jeg fungerer godt hvis det er vanskelig å sove.
Kanskje best av alt: Man skal ikke prestere noe eller dømme seg selv, det er bare å gjøre det man får til!
Økt bevissthet om hva man utsetter seg selv for av stress i hverdagen kommer som en gevinst etter hvert.

Takk for verktøyet jeg fikk gjennom kurset!

Lisbeth Norderhaug Olsen
08.09.11