REFERANSER
"Pasientene har blant annet fått bedre innsikt i hvordan de selv kan redusere muskelspenninger i kroppen gjennom puste- og avspenningsøvelser som de lærte seg på kurset."

Jan Danielsen, Manuell terapeut
REFERANSER
"Britt Mari Åkenes er en inspirerende og dyktig kursleder. Jeg anbefaler mindfulness og Britt Mari til private og andre bedrifter."

Leni Bang,
Helse & Sikkerhet BA
REFERANSER
"Jeg har god erfaring med å henvise mine pasienter videre til oppmerksomhetstrening hos Nysikt. Dette gjelder spesielt mennesker med stresslidelser, men jeg anbefaler kursene like mye til alle som opplever at de har en hektisk hverdag, og som gjennom kursene får verktøy til å forebygge stress."

Nina Skogseth, Naprapat
REFERANSER
"Både innhold og form i Britt Maris kurs er meget gode. Jeg anbefaler henne både som samarbeidspartner og kunnskapsformidler."

Mariann Skaug, SI
REFERANSER
"Britt Mari er en dyktig og inspirerende formidler av sine metoder til ansatte. Metoder/verktøy som benyttes gir en bevisstgjøring på egen helse og hvordan disse metoder kan benyttes i så vel arbeidsliv som privatliv."

Liv Liland, Seksjonsleder NRK Lisensavdelingen

Statens Innkrevingssentral

Statens innkrevingssentral har samarbeidet med Britt Mari Åkenes i firma Nysikt.
Samarbeidet har dreid seg om hvordan inspirere våre medarbeiderne til selvutvikling som styrker evne til å håndtere og mestre stress i hverdagen, både på arbeid og i fritiden. Resultatet ble et kurs i stressmestring ved hjelp av oppmerksomhetstrening Mindfulness.

Britt Mari opptrer effektiv og målrettet. Hun er rasjonell i måten hun administrerer og følger opp avtalene. Som foredragsholder presenterer hun godt. Hennes måte å veilede på er respektfull og gir tillit. De medarbeidere hos oss som har deltatt på hennes kurs gir meget gode tilbakemeldinger både på innhold og form. Jeg anbefaler henne både som samarbeidspartner og kunnskapsformidler.

Mariann Skaug, personalsjef ved Statens innkrevingssentral.