REFERANSER
"Pasientene har blant annet fått bedre innsikt i hvordan de selv kan redusere muskelspenninger i kroppen gjennom puste- og avspenningsøvelser som de lærte seg på kurset."

Jan Danielsen, Manuell terapeut
REFERANSER
"Britt Mari er en dyktig og inspirerende formidler av sine metoder til ansatte. Metoder/verktøy som benyttes gir en bevisstgjøring på egen helse og hvordan disse metoder kan benyttes i så vel arbeidsliv som privatliv."

Liv Liland, Seksjonsleder NRK Lisensavdelingen
REFERANSER
"Britt Mari Åkenes er en inspirerende og dyktig kursleder. Jeg anbefaler mindfulness og Britt Mari til private og andre bedrifter."

Leni Bang,
Helse & Sikkerhet BA
REFERANSER
"Både innhold og form i Britt Maris kurs er meget gode. Jeg anbefaler henne både som samarbeidspartner og kunnskapsformidler."

Mariann Skaug, SI
REFERANSER
"Jeg har god erfaring med å henvise mine pasienter videre til oppmerksomhetstrening hos Nysikt. Dette gjelder spesielt mennesker med stresslidelser, men jeg anbefaler kursene like mye til alle som opplever at de har en hektisk hverdag, og som gjennom kursene får verktøy til å forebygge stress."

Nina Skogseth, Naprapat

Wenche Falch Olsen

STRESSMESTRINGSKURS hos kursholder Britt Mari Åkenes (våren 2011):

  • Har gitt meg et redskap til å roe ned i hverdagen – klarer nå å slappe mer av når jeg kan slappe av – bruker ofte kroppsscanninga – sover bedre
  • Har gitt meg mer kontroll over livet mitt – er mer her og nå og ikke hele tiden der fremme en plass
  • Er blitt mer bevisst pusten min – som igjen påvirker alt det andre – som har gitt meg bedre hukommelse
  • Har fått større tålmodighet og bedre humør

Dette kurset var perfekt for meg å ta da jeg tok det i overgangen mellom en veldig stressende jobb og en ny mer oversiktlig jobb. Jeg fikk redskapet jeg trengte for å komme meg videre og kunne fortsette i arbeidslivet.

Wenche Falch Olsen
24.08.11